Leaseauto.comLeaseauto.com is dé leasespecialist voor ondernemers.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Tegelijkertijd weet u ook dat deze investeringen een behoorlijke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Grote investeringen hoeven echter geen aanslag te vormen op de liquiditeitspositie van uw organisatie. U kunt bedrijfsmiddelen als een personenauto, bedrijfswagen of bestelauto natuurlijk ook voordelig Financial Leasen met alle (fiscale) voordelen!

Aangezien we niet aan een leasemaatschappij, bank of automerk zijn gebonden, bent u ervan verzekerd dat we u geheel onafhankelijk en objectief van dienst kunnen zijn. Wij vergelijken continue de financiële stand van zaken bij onze financiële partners, waardoor wij u kunnen voorzien van de best verkrijgbare aanbieding op dat moment.

Bij Leaseauto.com bieden wij te allen tijde een scherpe offerte en hebben prijsafspraken met leveranciers gemaakt. Leaseauto.com kan om deze reden vaak goedkoper geld verstrekken. Individuele autodealers hebben deze afspraken vaak niet, waardoor de rente vaak veel hoger is.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden door goede advisering en korte tijdslijnen. Onze professionals hebben zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en nemen u alles uit handen. Op onze site treft u een actuele en grote leasevoorraad aan van nieuwe leaseauto’s en jong gebruikte occasions in alle segmenten en prijsklassen. Vanzelfsprekend kunt u zelf ook een auto aandragen. Wij regelen dan voor u de financiering.

Website: www.leaseauto.com